Kon-Tiki Resor
Upplevelser utöver det vanliga!
Bild Bild Bild

Nazcasulor på ön Isabela, Galápagos

Hängbro för den våghalsige i norra Pakistan

Upplev ett av naturens mirakel i Mexiko

Noshörningar i Etosha nationalpark, Namibia

Keramik till salu på souqen i Nizwa, Oman

NYHETER

NAMIBIA, BOTSWANA OCH ZIMBABWE - SÄNKT PRIS OCH EN EXTRA DAG I ETOSHA

På tidigare resor så har vi sett väldigt lite under dagarna i utkanten av Okavango. Därför stryker vi nu dessa och lägger istället till en dag i en av Afrikas bästa nationalparker, Etosha. Vi har också lagt till flera måltider, men kan ändå sänka priset med hela 5 000 kronor.

ECUADOR OCH GALÁPAGOS - NU MED ÅTTA DAGARS KRYSSNING

Från och med 2021 lägger vi om vår rundresa i Ecuador och Galápagos. Vi kommer nu att kryssa hela åtta dagar bland de fantastiska Galápagosöarna, under vilka vi kommer att komma mycket nära många endemiska djur. Följ med oss och snorkla med sjölejon, pingviner och Galápagosskarv! Vi upplever också huvudstaden Quito, provinsen Imbabura med sin fantastiska marknad i Otavalo och Guayaquil vid kusten.

MEXIKO - VALAR OCH FJÄRILAR I MÄNGDER

19 februari-3 mars 2022 går denna spännande och mycket annorlunda rundresa i Mexiko iväg! Här ser vi Mexico Citys många sevärdheter, där vi åker båt längs Xochimilcos vackra kanaler, besöker Frida Kahlo-museet och ser de fantastiska pyramiderna i Teotihuacan bland annat. På den stora halvön Baja California i nordväst så snorklar vi med valhajar och sjölejon och kommer nära gråvalar och knölvalar. Väster om Mexico City så besöker vi ett par nationalparker där vackra monarkfjärilar samlas - upp till en miljard av dessa, en verklig upplevelse utöver det vanliga!

NYHET 2021: OMAN

I mars 2021 går vår första resa till spännande, vackra och vänliga Oman, ett relativt okänt land för oss svenskar som har väldigt mycket att erbjuda de få besökare som hittar hit. Gyllene sanddyner, rosa sandstränder, myllrande marknader, gröna dalgångar, azurblå sjunkhål och övergivna 400-500 år gamla adobebyar. Detta är bara ett urval av det som väntar oss på denna resa!

RUNDRESAN LÄNGS KARAKORAM HIGHWAY

Denna spännande resa längs världens kanske vackraste väg blev fullbokad snabbt. Därför har vi beslutat oss för att lägga in denna resa i vårt ordinarie program. Vi planerar för två resor under 2021, 3-21 september och 10-28 september.

Få Kon-Tiki Resors nyhetsbrev


Om du vill ha nyhetsbrevet i brevlådan och/eller via e-post framöver så fyll i formuläret nedan!


Nej tack